Perspectief Schilderwerken nu ook tenuesponsor Vrouwen 2 van DSV’61

61
afbeelding

DSV’61 heeft met Perspectief Schilderwerken uit Luttenberg en een tenuesponsor voor Vrouwen 2. Afgelopen maand heeft op sportpark De Haere de overhandiging van de tenues plaatsgevonden. Namens Perspectief Schilderwerken heeft Tamara Vasilica een mooie bos bloemen in ontvangst mogen nemen. 

Perspectief Schilderwerken nu ook tenuesponsor Vrouwen 2 van DSV’61

Perspectief Schilderwerken is sinds begin 2019 sponsor van DSV’61 en heeft in korte tijd op meerdere fronten een mooie bijdrage aan de vereniging mogen leveren. Zo heeft het begin dit jaar al polo’s geschonken aan Vrouwen 2. Nu zijn de tenues aan de beurt.

Als schildersbedrijf werken zij voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Het werk wordt professioneel uitgevoerd met kwalitatief goede producten. Hierdoor kan er jarenlange garantie worden gegeven op het geleverde werk.

U kunt bij Perspectief Schilderwerken terecht voor al uw binnen- en buitenschilderwerk, maar ook voor bijkomende klussen in en rond het gebouw zoals behangen en de levering en montage van systeemplafonds en -wanden.

DSV’61 wil Perspectief Schilderwerken hartelijk danken voor het vertrouwen en kijkt uit naar een mooie verdere samenwerking.

Website: https://perspectief-schilderwerken.nl

E-mail: i[email protected]

Telefoon: 06 137 037 18

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten