Pater kraanverhuur nieuwe bordsponsor

61
afbeelding

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Harry Pater aan sponsorcommissielid Hans Bos. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

De T. Pater Groep houdt zich sinds 1982 bezig met verhuur, in- en verkoop van hijskranen en ander groot materieel.

De Groep bestaat uit:

* Kraanverhuur

* A.K.S. Lifting Equipment

* Transport.

Pater kraanverhuur nieuwe bordsponsor

In 1982 richtten Theo en Dini Pater Kraanverhuur T. Pater op. Hoewel ze begonnen als een klein kraanverhuur is de T. Pater Groep uitgegroeid tot een bedrijf wat succesvol is in niet alleen kraanverhuur, maar ook in de wereldwijde handel, transport en diverse andere sectoren.

Zij zijn gespecialiseerd in horizontaal en verticaal transport en de daaraan gerelateerde montage en demontage werkzaamheden. Ze nemen ook projecten aan waarbij zij u maatwerk kunnen leveren. Mocht u een bedrijfsverhuizing of een ander transportvraagstuk hebben dan bieden ze u ook daarvoor graag de juiste oplossing aan. Meer dan 50 toegewijde en vakbekwame medewerkers werken vanuit de vestigingen ’t Harde, Amersfoort en Almere om u optimaal van dienst te zijn.

De verhuurvloot bestaat uit circa 40 eenheden, waaronder mobiele hijskranen, mobiele torenkranen, rupskranen, roterende verreikers en transportcombinaties. Daarnaast kunnen ze u rijplaten en draglineschotten verhuren welke zij op iedere gewenste locatie voor u kunnen plaatsen.

In 1984 zag Theo Pater de mogelijkheid om, naast zijn kraanverhuur, een handelsonderneming op te zetten. Auto Kranen Service ’t Harde zag het licht en is inmiddels gespecialiseerd in de wereldwijde restauratie, in- en verkoop van kranen, overslagmachines en ander zwaar materieel.
Daarnaast biedt A.K.S. service ten behoeve van de hijskraanindustrie, waaronder onderhoud, reparatie en keuringen.

De T. Pater Groep staat voor Kwaliteit en vakkennis !

Het machinepark is jong en uiterst modern en wordt regelmatig vernieuwd en aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.

Voor Pater Kraanverhuur is het een gegeven, dat alle machines aan de hoogste kwaliteit-, veiligheid- en milieunormen voldoen. Zij zijn VCA gecertificeerd en lid van de branchevereniging ‘Vereniging Verticaal Transport’. Al hun machinisten zijn in het bezit van een hijsbewijs en worden regelmatig intern en extern bijgeschoold.

Contactgegevens:

T: +31 525 651 826
F: +31 525 653 200
E: [email protected]
P: [email protected]

Hoofdkantoor

Energieweg 2,
8084 ZH ’t Harde,
www.tpatergroep.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten