Optiek Van Veen steekt scheidsrechters DSV ’61 in nieuwe tenues.

61

De nieuwe tenues zijn namens eigenaar Hendri van Veen overhandigd aan de scheidsrechters van DSV’61.

DSV’61 is Optiek Van Veen dankbaar voor deze geste en heeft als dank hiervoor een bloemetje overhandigd namens sponsorcommissielid Hans Bos.

Met deze nieuwe tenues kunnen de scheidsrechters goed voor de dag komen.

Naast dat je bij optiek Van Veen terecht kan voor een oogmeting, maatwerk brillenglazen, contactlenzen, designer monturen, computerbrillen, sportbrillen en zonnebrillen, beschikken zij ook over audiciens die u helpen op het gebied van gehoorproblemen.

Zij zijn getraind om voor jou de juiste gehooroplossing te vinden, maar kunnen vooral ook erg goed luisteren. Luisteren naar jou, want bij de aanpassing van gehooroplossingen sta jij centraal. Zij bieden geen standaardoplossingen maar maatwerk. En altijd krijg verschillende mogelijkheden aangeboden.

Optiek van Veen biedt al meer dan 60 jaar (oog en oor) zorg en is in Nunspeet, en ver daar om heen, een begrip.

Waar Optiek van Veen met opa begon als brillenzaak en de contactlenzen voornamelijk door zoon Henk werden toegevoegd, is de zaak met kleinzoon Hendri verder uitgebreid met optometrie en deskundigheid op het gebied van horen.

Oogwereld van Veen staat voor alles wat je maar kunt wensen voor ogen. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij hun ben je zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen.

De adviseurs bekijken samen met u wat het beste bij u past. Daarbij hebben zij oog voor detail, zoals de vorm van uw gezicht, uw haarkleur en de kleur van uw ogen.

Graag adviseren zij u bij de keuze van een nieuw montuur. Het juiste montuur vinden is niet altijd even makkelijk. U zoekt die ene bril die speciaal voor u gemaakt lijkt. De juiste vorm en het juiste materiaal zijn tenslotte voor elk gezicht anders.

Breng eens een bezoek aan de winkel, ze staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.

Contact gegevens:

Oogwereld van Veen

Dorpsstraat 25

Nunspeet

Telefoon: 0341-252664

Email: [email protected]

www.oogwereld.nl/vestigingen/oogwereld-van-veen

 

Openingstijden

Maandag         13:30 – 18:00

Dinsdag          9:00 – 18:00

Woensdag       9:00 – 18:00

Donderdag     9:00 – 18:00

Vrijdag           9:00 – 21:00

Zaterdag         9:00 – 17:00

Zondag           Gesloten

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten