Nieuwjaarsboodschap

61

Bij de start van een nieuw jaar wordt er altijd teruggekeken op het afgelopen jaar, wat er is gebeurd, wat er is bereikt en wat kunnen we hiervan meenemen naar het nieuwe jaar. Over 2020 kunnen we kort zijn.

2020 zullen we blijven herinneren als het jaar van Corona, lockdown, thuiswerken, 1,5 meter afstand, mondkapje en handen stukwassen. Een jaar waarbij je familieleden en vrienden niet mag bezoeken, omhelzen of even een knuffel geven. Het verdriet van de lege stoelen met Kerst. Bij de jaarwisseling een boks geven in plaats van handen schudden.

Vanaf maart 2020 geen voetbal, sportpark op slot. Op zaterdag niet meer met vrienden en bekenden even bijpraten en de hectiek van de afgelopen week achter je laten. Jarenlange gewoontes van trainen en voetballen op zaterdag vervallen van de een op andere dag.

Daarnaast was 2020 het jaar van het definitief afscheid nemen van twee ereleden, Wijnand Hofman en Jan Willem Vinke, van oud-voorzitter Jan Zegers en van een aantal leden en supporters.

Niemand zal 2020 vergeten, ieder om zijn of haar eigen redenen.

Maar gelukkig ligt er weer een heel nieuw jaar voor ons. Een jaar waarbij wij met z’n allen hopen dat het normale leven snel weer opgang komt. En laten we hopen dat wij iedereen weer snel mogen ontvangen op Sportpark De Haere om te doen wat iedereen graag wil: lekker voetballen.

Wij wensen iedereen een voorspoedig en vooral gezond 2021.

Bestuur DSV’61

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten