Na regen komt zonneschijn

61

Na de doelpuntenregen van vorige week (6-0 verlies tegen Prins Bernhard), scheen vandaag het zonnetje weer voor vrouwen 2. Het team wist EFC ‘58 namelijk met 5-1 van de mat te spelen.

In de uitwedstrijd tegen deze ploeg op 9 november j.l. had DSV‘61 de overhand, maar wist het team slechts 1 doelpunt te maken. De eindstand was toen 3-1.

Gelukkig wist het team zichzelf vandaag wel te belonen: de rust werd ingegaan met een 3-0 voorsprong. Dit had ook zomaar 3-1 kunnen zijn, want EFC creëerde een mooie kans, waarbij een snoeihard schot op de lat belandde.

De tweede helft maakte DSV af waar het de wedstrijd mee begonnen was: lekker voetballen, mooie combinaties maken en …scoren!
Helaas wist DSV de ‘0’ niet te houden, want een vrije trap werd weliswaar tegengehouden, maar werd in tweede instantie na hard doorkomen van een speelster van EFC alsnog in het net geschoten.

Volgende week staat de derby tegen VV Hulshorst op het programma (12.30 uur in Doornspijk). Dit is een belangrijke wedstrijd waar gestreden zal worden voor de derde plek in het (tussen)klassement.