DSV’61 verwelkomt Klompmaker Fietsen als nieuwe reclamebordsponsor.

61

Zeg je fietsen, dan zeg je Klompmaker!
Klompmaker Fietsen in Elburg heeft een passie voor fietsen.
Of u nu op zoek bent naar fiets onderhoud of fiets reparatie.
Klompmaker is u graag van dienst.

Na een lange carrière in de fietsenbranche, besloot André Klompmaker in 2017 om zijn grote passie nog meer handen en voeten te geven, en een eigen fietsenwinkel te openen in Elburg.
Zo ontstond Klompmaker Fietsen. Samen met zoon Aleid deelt André deze passie. Twee kernwoorden zijn bij Klompmaker Fietsen van groot belang, namelijk vakmanschap en service.
Verder staat Klompmaker Fietsen voor:
• Groot aanbod
• Uitstekende service
• Altijd een scherpe prijs

Fietsen is populairder is dan ooit. Of het nu gaat om lekker toeren op de elektrische of stadsfiets, een lekkere inspanning leveren op racefiets of mountainbike, iedereen geniet van fietsen.
Of u nu op zoek bent naar een racefiets, mountainbike, stadsfiets of e-bike. Klompmaker gaat graag samen met u op zoek naar de perfecte fiets.

“Bij Klompmaker willen ze onbezorgd fietsplezier verkopen”.
Dat doen ze door samen met de klant op zoek te gaan naar de juiste fiets. Iedereen is anders, en iedereen heeft andere wensen. Ze nemen graag de tijd voor hun klanten, om samen tot een goed product te komen’’.

Ook voor onderhoud en fietsreparatie bent u bij ze aan het goede adres
Of het nu gaat om kapotte spaken, een lekke band of een slag in de velg, Klompmaker gaat graag aan de slag met uw fiets.
Of u nu een sportieve of recreatieve fietser bent, voor optimaal fietsplezier is een regelmatige onderhoudsbeurt aan uw fiets aanbevolen. Regelmatig onderhoud van uw fiets zorgt ervoor dat uw fiets in topconditie blijft.

Ook voor fietsverhuur kunt u bij Klompmaker Fietsen terecht.
Wilt u een fiets of e-bike huren voor één of meerdere dagen? Zij verhuren goede elektrische en stadsfietsen. Geniet op de fiets van Elburg en omgeving, of fiets een mooie route over de adembenemend mooie Veluwe.

Contactgegevens:

Robbertsmatenstraat 11b
8081 HL Elburg
T:0525656662
E:info@klompmakerfietsen.nl
www.klompmakerfietsen.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten