Joyce Bloembinderij uit ‘t Harde nieuwe bordsponsor.

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Mark Timmers aan sponsorcommissielid Hans Bos.

Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een kleine attentie.

Joyce Bloembinderij is opgericht in 1997 en begonnen in een klein winkelpand in Oldebroek aan de Zuiderzeestraatweg. In het jaar 2000 opende Joyce Bloembinderij haar winkel op het huidige adres aan de Eperweg in ’t Harde.

De winkel omvat ca 200 vierkante meter met een uitgebreide collectie potterie, éénvoudig- maar ook kwaliteits-glaswerk, rietwerk in grote en kleine afmetingen, diverse natuurlijke decoratiematerialen, kaarsen etc.

Bij Joyce Bloembinderij staan kwaliteit, creativiteit en service hoog in het vaandel.

De binders van Joyce Bloembinderij zijn gespecialiseerd in het maken van eigentijdse en creatieve boeketten, bloemstukken, bruidsbloemwerk en rouwbloemwerk.

Als duurzaam gecertificeerd fleuropbloemist draait alles bij ze om creativiteit, kwaliteit en service. In de winkel en online helpen ze je graag met al je particuliere en zakelijke bloemenbehoeften voor zowel feestelijke gelegenheden als afscheidsmomenten.

Je kunt bij ze online bloemen bestellen en éénvoudig betalen via Ideal en Creditcard. Zij bezorgen jouw bloemengroet voor ieders veiligheid contactloos.

Wil je afhalen? Ook dat kan!

Wilt u gebruik maken van een zakelijk bloemenabonnement voor in uw bedrijf?

Ook dan kan heel eenvoudig.
Bij het invullen van de aanvraag bepaalt u de grootte van het boeket en het bedrag wat u wilt besteden. Daarnaast geeft u aan op welke dag, op welk dagdeel en met welke frequentie u de bloemen wilt laten bezorgen. Kortom u bestelt en zij maken en leveren het door u gewenste boeket bij u op het bedrijf.

Uw zakelijke voordelen:

  • Wisselende creatieve en representatieve boeketten
  • Vaste bezorg dag naar keuze
  • Gratis leenvaas
  • Geen onderhoud (schoonmaak of aansnijden)
  • Gratis bezorging op het bedrijf

Contactgegevens:

Eperweg 66

8084 HJ ’t Harde

T: 0525-652508

[email protected]

www.joycebloembinderij.nl

 

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten