JO11-2 vlamt weer

61

JO11-2 vlamt weer! Na een aantal mindere, koude en natte wedstrijden laat JO11-2 weer van zich horen!

Na de winterstop was het nog even zoeken naar de juiste modus, koude trainingsavonden, nat weer, iets betere tegenstanders tijdens de wedstrijden, zat het even niet mee.

Maar toen was het zaterdag 28 januari, een beetje fris, maar een prachtig waterig zonnetje, goede moed en frisse zin, tijd om weer te vlammen!

Met 8 mannen en vrouwen werd er afgereisd naar ZAC in Zwolle, klokslag 9:45 de aftrap tegen de JO11-4 van ZAC.

Het spel golft op en neer, en ZAC komt een aantal keer gevaarlijk voor de goal, maar gelukkig weten we deze aanvallen goed tegen te houden. Ook DSV`61 heeft een aantal gevaarlijke aanvallen, mooie aanvallen die vanuit achteruit worden opgezet en via aantal mooie combinaties scoren we aantal doelpunten. Ook ZAC laat van zich horen en scoort ook een aantal keer.

Het is een mooie gelijke opgaande wedstrijd, maar door de inzet en enthousiasme van alle DSV spelers weten ze deze wedstrijd als team over de streep te trekken en winnen ze uiteindelijk met 10-7 van ZAC.

Deze week weer hard trainen, en wilt u deze talenten eens van dichtbij bekijken, a.s zaterdag spelen ze thuis om 9:00 tegen Hattem JO11-2

Tot dan

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten