JO11-2 verliest geflatteerd en maakt progressie

61

Na een mooie midweekse overwinning tegen KCVO stond vandaag vv Emst als tegenstander op papier.

Vv Emst is de koploper en speelt ook in het oranje, dus de JO11-2 gingen vandaag in de witte tenues voetballen. Als je aan scorebordjournalistiek doet dan zou vandaag best een lastige pot kunnen worden.

We starten met een scheidsrechter uit Emst, waarvoor dank!

In de eerste helft gaat het redelijk gelijk op, vv Emst creëert wel iets meer kansjes en weet helaas er helaas ook net iets meer te scoren dan ons. En we gaan dus rusten met een kleine 3-1 achterstand, maar we doen niet onder voor de tegenstander! We blijven strijden voor elke meter, verdedigen met z’n allen, maar we aanvallen ook met z’n allen.

In het derde kwart gaat het nog steeds redelijk gelijk op, echter komen we net niet toe aan afronden, ook vanwege goed verdedigen van de tegenstander. Helaas loopt VV Emst in het laatste kwartaal geflatteerd uit na een 10-1 overwinning en sluiten we de eerste competitie ronde af. Een competitie waar wij als enthousiaste ouders veel vooruitgang zien, elke week gaat het beter en beter, en daarnaast en dat is het allerbelangrijkste maken jullie veel plezier! Martin, Kaylee en Hendriëlla bedankt voor jullie enthousiasme en leuke trainingen

We kijken dus ook naar de nieuwe competitie en hopen dat jullie deze goede lijn doorzetten!