JO11-2 vergeet door te zetten

61

Na een zaterdagje vrij mochten de spelers van de JO11-2 vandaag afreizen naar Wezep om het daar op te nemen tegen WHC JO11-4.

Met een voltallige selectie inclusief onze nieuwe aanwinst Kolya (Він дуже гарно захищався і грав прекрасно протягом усієї гри!)reizen we af naar Wezep om daar om 8:30 af trappen. Vooraf kijkende naar de ranglijst zou dit een spannende pot kunnen worden, en dat werd het ook.

De wedstrijd begint en het gaat meteen gelijk op, WHC is wat sterker in de duels, maar DSV`61 is wat behendiger. Het spelt golft op en neer, helaas weet WHC 2 x te scoren….Dit is het signaal voor DSV`61 om er een schepje bovenop te doen. En via een aantal mooie aanvallen weet DSV`61 ook te scoren. Het gaat zoals gezegd op en neer en dit resulteert in een ruststand 8-6 voor WHC.

Na de rust zit bij iedereen volgens mij een beetje pap in de benen en weet WHC uit te lopen naar een stand van 13-7,  maar niet getreurd a.s.  woensdagavond is er al een herkansing thuis om 18:30 tegen KCVO, maar met de inzet, samenwerking en plezier van de eerste helft ziet deze supporter dat helemaal goed komen.

Tot woensdag 18:30

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten