JO10 knalt de nieuwe fase in!

61

Vandaag mogen we weer voor het ‘echie’, tegen WHC JO10-3!

De afgelopen tijd hebben we lekker getraind en een potje geoefend tegen JO9, maar ‘zaterdag is de mooiste dag van de week’ gaat met een competitiewedstrijd op het programma toch net iets meer op.

Sinds kort trainen we met een speelster extra, Elena versterkt onze selectie! De komende tijd alleen nog tijdens de trainingen, u gaat vast meer van haar horen!

De afgelopen weken mistten we regelmatig spelers door quarantaines, maar vandaag zijn we compleet. Alicia, Chayenne, Dean, Joost, Julia, Milan en Roan, ze zijn er allemaal bij! Daarnaast zijn papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en overige supporters eindelijk ook weer van de partij.

Vrij lopen en overspelen waren de afgelopen trainingen belangrijke thema’s, we hoopten dat tijdens de wedstrijd terug te zien, maar de belangrijkste opdracht vandaag was om betrokken en actief te blijven.

WHC neemt de aftrap, maar wij zijn een stuk alerter, Chayenne pikt de bal direct op en schiet op de paal. Een heerlijk begin. En het wordt een heerlijke wedstrijd.

Het is al een gewoonte geworden, maar we blijven het u vertellen; Roan staat fantastisch te keepen. Af en toe wat hulp van de paal, maar hij maakt veel reddingen. Daarnaast coacht hij zijn medespelers goed en uittrappen, kort of lang, zorgen vaak voor een goede voortzetting.

Het vrijlopen en overspelen gaat bij iedereen erg goed en dat resulteert uiteraard in kansen. ‘The-Dean-machine’ en Chayenne maken de eerste 2 doelpunten. In het tweede kwart wordt er niet gescoord, het is dus 2-0 als we de rust ingaan.

In het derde kwart lopen we uit. Het zijn Joost, Milan en tweemaal Chayenne die er 6-0 van maken. Panna’s, dribbels, één-tweetjes, steekballen, het zit er allemaal in.

WHC heeft tot nog toe niet gescoord, ze hebben veel pech waardoor ballen er soms net niet ingaan. Naast de pech hebben ze bij WHC ook last van Alicia en Julia, zij zijn allebei enorm scherp en weten veel ballen te onderscheppen, af te pakken en over te spelen. U begrijpt het al; met zoveel teamspirit en werklust gaan we deze wedstrijd winnen. In het laatste kwart scoort WHC, net als wij, 2 doelpunten. Joost en Milan maken ze voor ons.

8-2 Winst in de eerste wedstrijd na de winterstop. Heerlijk!

 

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten