Het seizoen zit er op, voor DSV 3

61

Het is 21 mei….en al onze 22 competitiewedstrijden zijn gespeeld! We hebben in totaal 32 punten behaald. Op dit moment is het nog niet duidelijk op welke plek op de ranglijst, we gaan eindigen, omdat er nog veel teams zijn die nog enkele wedstrijden moeten spelen, maar het zal ergens zijn tussen plek 6 en 9.

Op zaterdag 7 mei speelden we met 2-2 gelijk tegen FC Horst en op 14 mei verloren we op sportpark de Haere, met 0-5 van VSCO 3.

Onze laatste competitiewedstrijd speelden we vandaag, in Lelystad, tegen SVL 3. We sluiten onze competitie af tegen de koploper, en we trappen om 14.15 uur af op het kunstgras. Er zijn veel afwezigen vandaag, binnen DSV 3, en bij deze wil ik Daniël en Jesper hartelijk bedanken voor hun tijd en inzet vanmiddag !

Na een minuut of 5 komen we op een 1-0 achterstand, en die score blijft lang op het scorebord staan. Het initiatief ligt bij Lelystad en wij wachten af. Soms lukt het ons om een counter te plaatsen, maar er moet ook veel verdedigd worden, en dat gaat best goed! Ron van de Berg staat goed te keepen, en iedereen is actief in het loopwerk. Pas in de 80e minuut scoort Lelystad een 2e doelpunt en daar blijft het ook bij. Echt grote kansen hebben we niet gehad, en de punten zijn vandaag voor de koploper

En….er is nieuws te melden….want DSV 3 neemt afscheid van Jan Leusink, Gerwin, Klaas en Bennie. Vandaag speelden Klaas Karzijn en Bennie Visser de laatste wedstrijd voor DSV 3. Deze mannen hebben besloten om te stoppen met voetballen bij DSV 3. We gaan Klaas natuurlijk missen, als taaie linksback en mandekker. Ook Bennie zal gemist worden, met zijn zuivere lange ballen en vrije trappen. Jan Leusink heeft wat korter meegedraaid bij DSV 3, maar ook zijn linkerbeen en inzet gaan we missen!
Daarnaast heeft grensrechter Gerwin Lokhorst, besloten om te stoppen met zijn taak. Na jaren als speler, met prachtige doelpunten, ruimt Gerwin nu ook de vlag op: bedankt voor al je hulp!
Klaas, Jan, Gerwin en Bennie, bedankt voor alle samenwerking en…voorspoed en gezondheid gewenst!

Man van de wedstrijd = Ron van de Berg –> Alias Ronald Waterreus

Nadenkertje = Hoe komt DSV 3 uit de zomerstop…?

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten