Het 2e kan de platte kar weer terug sturen

61

DSV’61 2 – Hierden 3 (0-1)

Afgelopen zaterdag was het tijd voor onze 2e competitiewedstrijd. Hierden 3 was de tegenstander. We kenden hen al van de 1e seizoenshelft en verloren toen 1-3. Destijds stonden we 1-0 voor, maar een rode kaart na goed keeperswerk van Patrick zorgde er uiteindelijk voor dat we de voorsprong verspeelden.

Vandaag waren we er zo goed als allemaal. We hadden er zin in en speelden met daadwerkelijk alleen maar spelers van het 2e, ook een keer leuk.

De opstelling was als volgt:

Sjiht op goal.

Keetje, Johndel, Patrick en Capi© achterin.

Klaas, Bob en Tim op het middenveld.

Bosse, Mike Tyson en Habs voorin.

Sven, Barkie en Jasper waren de wissels.

Hennie is nog steeds geblesseerd.

Aart en Hans waren verantwoordelijk voor de coaching en Gert zwaaide met de vlag, deed hij overigens erg scherp.

Om 14:30 fluit de scheidsrechter en mogen we beginnen. Hierden speelt zoals verwacht, niet te snel, wel zorgvuldig. We komen moeilijk in de duels en Hierden heeft het balbezit. We delen wel wat speldenprikjes uit, evenals Hierden dat doet maar beide keepers worden niet gepasseerd.

De 1e helft is niet goed en doelpuntloos.

In de rust wordt er gewisseld. Tim en Patrick gaan er uit, Sven en Barkie komen er in.

De 2e helft golft het spel wat meer op en neer. Sven kan enkele keren gevaarlijk worden weggestuurd maar we weten geen doelpunten te maken.Hierden doet dat 10 minuten voor tijd wel, we worden uitgespeeld en na een subtiele bal bij de 2e paal wordt er binnengetikt, 0-1!

Thijs heeft ondertussen enkele fraaie reddingen gemaakt en laat zich op positieve wijze zien.

We proberen nog aan te dringen maar het blijkt onvoldoende.

Hierden neemt de 3 punten mee naar huis en wij blijven met lege handen achter. Kampioenschap niet meer in eigen hand, die klap moeten we zien te verwerken.

In de avonduren werd het verlies gelukkig ruimschoots goed gemaakt en kwam er al snel weer hoop en optimisme om de hoek kijken.

Zaterdag spelen we om 15:00 uit in Voorthuizen, VVOP 3 is dan de tegenstander. We verwachten jullie!