Gelijkspel voor DSV 3

61

Op zaterdag 26 maart, heeft DSV 3 tegen FC Horst 4 gespeeld. Op sportpark de Haere zien we een 1e helft, met een redelijk goed combinerend DSV 3. Voor de rust komen we op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Alfred en Johan. Gast-spelers en broers Arnoud en Johan Spaan draaien vandaag ook bij DSV 3 mee : bedankt daarvoor !

Na de rust heeft FC Horst wat meer initiatief en dat resulteert zelfs in een 2-3 achterstand voor ons. In de 88e minuut krijgen wij een penalty en het is Hans die de gelijkmaker goed binnenschiet.
Een wedstrijd met 2 gezichten, en met 1 punt voor ons!

Zaterdag 2 april spelen we om 14.45 uur in Nunspeet en op dinsdag 5 april spelen we om 20.00 uur thuis tegen ’t Harde 4. Komt dat allen zien!

Man van de wedstrijd = Hans, een paar goede reddingen en een belangrijk doelpunt