Familiedag 2023

61

Noteer zaterdag 10 juni alvast in de agenda voor de altijd gezellige familiedag.
De traditionele afsluiting van het voetbalseizoen op sportpark de Haere.
We gaan er een heus voetbalspektakel van maken!

Ouder- kind voetbal voor de JO8 – JO9 -JO10 – JO11
Vanaf 10.00 ben je samen met je ouders welkom op de Haere voor een kopje koffie of thee. Doe je (eigen ) voetbalkleren aan (schoenen mee) want we zullen een heuse wedstrijd houden samen met je vader/ moeder/ opa/ oma/ oom en ga zo maar door. Ieder kind mag 1 volwassene uitnodigen om mee te voetballen. De overige zijn van harte welkom om langs de lijn aan te moedigen. We starten om 10.30 met de wedstrijd! We zullen 4×10 min voetballen met elkaar. Moge de beste winnen!

Om 12.00 zullen we samen patatjes eten in de kantine en daarna is er genoeg vertier te vinden op de springkussens!
Ondertussen zullen er op alle velden toernooien worden gespeeld door de JO12 t/m JO15. Maar ook door de JO17, de senioren en de dames.

Om 14.30 zullen we verzamelen in de kleedkamers om onze DSV tenues aan te doen.(ouders kunnen even helpen indien nodig) Dan om 14:50 krijgen jullie een heuse warming up begeleid door de spelers uit het selectie elftal.
En wanneer we warm zijn gedraaid is er om 15.15 de aftrap en spelen ALLE kinderen uit de JO 8 – JO 9 – JO 10 en JO 11 een echte wedstrijd tegen de selectie van het eerste elftal !
Uiteraard hopen we op veel aanmoediging vanaf de zijlijn. Het is geen dagelijkse kost om tegen het eerste van DSV te spelen natuurlijk!

Om 16.00 is de wedstrijd afgelopen en zullen we aansluitend een penalty bokaal houden voor alle teams tot en met de JO15. De teams zijn onder verdeeld op leeftijd en de beste keepers van DSV zullen de penalty’s proberen tegen te houden.

Om 17.00 is de prijsuitreiking en daarna kan er gebarbecued worden (tegen een kleine vergoeding). Ook komt er een zanger om de feestavond compleet te maken. De supportersvereniging zal ondertussen een verloting houden

Klinkt dit niet als een super gezellige voetbaldag?

Belangrijk: Op deze dag kan de te kleine of kapotte kleding ingeleverd worden bij de kledingcommissie.
Dit kan tussen 10:00-11:30 uur en 12:30-14:30 uur.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten