Elspeet – DSV 1 – 1 , snel vergeten…

61

Voor de supporters en spelers(?)van DSV en Elspeet is de eerste competitiewedstrijd niet geworden wat men had gehoopt.

De wedstrijd die onder leiding stond van de iets te lankmoedige scheidsrechter Aukema was van beide kanten verre van goed.

Elspeet was de wat meer fysiek spelende ploeg en de Doornspijkers lieten zich daarin meeslepen. Het leverde een vervelende wedstrijd op, waarin talloze verkeerde passes, veel overtredingen en onbegrepen ballen de hoofdmoet voerden.

DSV kwam in de 14e minuut wel aan de leiding na een goede steekpass van Martijn Smals op Patrick Visser, maar een klein kwartiertje later werd er na een slechte pass onvoldoende ingegrepen aan DSV-zijde en werd de 1 – 1 door Van der Steeg achter doelman Kenrick Kroes geschoten.

De tweede helft kende weinig hoogtepunten en veel ergernis langs de kant. Na afloop was er nog een potje administratie voor scheidsrechter Aukema die in totaal 6 gele kaarten( eerlijk verdeeld) en 1 rode kaart (trainer Elspeet) trok.
Snel vergeten deze pot, op naar de volgende week. DSV speelt dan thuis tegen v.v. Hattem aanvang 14,30 uur.