Eindelijk, weer voetballen!

61

Eindelijk, de activiteiten op ons sportpark worden weer hervat. Hier hebben wij met z’n allen lang naar uitgekeken. Dinsdagavond 18 augustus is er de eerste oefenwedstrijd van DSV 1 tegen BAS 1 en daarna beginnen er ook voor andere teams het oefenprogramma.

Maar het Coronavirus is nog steeds aanwezig en vanuit de overheid gelden er nog steeds veel regels om verspreiding van het virus te voorkomen. Deze regels gelden uiteraard ook op ons sportpark.

Eindelijk, weer voetballen!

Vanuit de RIVM geldt de regel dat iedereen zich moet registreren bij Horecagelegenheden. Sportkantines vallen hier ook onder. Aangezien het voor de hand liggend is dat iedereen die op het sportpark komt ook gebruik maakt van de kantine, hebben wij formulieren gemaakt die bij de ingang van het sportpark komen te liggen. Ons verzoek is dan ook aan eenieder om deze in te vullen. Een uitzondering is er voor sporters die op het wedstrijdformulier staan. Deze personen zijn automatisch geregistreerd via Sportlink.

Daarnaast geldt nog steeds de 1.5 meter afstand regel. Rondom het veld staan, waar mogelijk, stippen op de grond om de 1.5 meter. Dit is een handig hulpmiddel zodat iedereen zich eenvoudig hieraan kan houden.

Voor de kantine gelden uiteraard ook de 1.5 meter regels. Overal is duidelijk aangeven wat de looproute is en de afstand tussen de tafels. Ook hier is het verzoek aan iedereen om zich hieraan te houden.

Wij moeten dit met z’n allen doen. Niemand uitgezonderd. Help elkaar daarom eraan te herinneren als het even wordt vergeten. Alleen zo kunnen wij als sportvereniging voldoen aan de regels en kunnen voorkomen dat het sportpark weer op slot moet.

Bestuur DSV’61

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten