Einde seizoen 2019 – 2020

61
afbeelding

Afgelopen week is er door de Corona crisis een abrupt einde gekomen aan de voetbalcompetitie 2019 – 2020. Uiteraard staat gezondheid voorop en moeten we met z’n allen ons best doen en regels naleven om verdere verspreiding te voorkomen. Maar onwezenlijk is het wel. In één keer, van de ene op de andere dag, is het sportpark leeg en zijn alle activiteiten opgeschort.

Einde seizoen 2019 - 2020

Voor de trainers van het 1e en 2e elftal, Etie en Aart is het wel een zeer vreemd afscheid van het seizoen. Zij hadden zich dit ongetwijfeld anders voorgesteld.

Voor al onze vrijwilligers en uiteraard onze trouwe supporters zal het ook een vreemde gewaarwording zijn dat we op zaterdag niet meer naar DSV kunnen. Ook voor ons als bestuur is het een vreemde situatie, zoals het vergaderen via de telefoon.

Maar achter de schermen gaan alle noodzakelijke dingen wel gewoon door zoals de gebruikelijke voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, het zoeken naar nieuwe trainers en leiders voor de jeugdteams etc., zodat we alles klaar hebben als het nieuwe seizoen begint.

We wachten op het moment dat het sportpark weer open mag. We zijn nu al aan het inventariseren om voor zoveel mogelijk teams vriendschappelijke wedstrijden af te spreken. Ook kijken we naar welke activiteiten we dan nog kunnen organiseren, samen met de supportersvereniging, om het seizoen toch een beetje glans te geven.

Tot die tijd, blijf gezond en hopelijk tot snel op sportpark De Haere.

Bestuur DSV

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten