Eerste ronde nacompetitie DSV’61 – sv Reaal Dronten.

61

Beste scheids- en grensrechters, supporters, sponsoren en voetballiefhebbers!

Het is zo ver! DSV’61 staat op het punt om de eerste wedstrijd van de nacompetitie te spelen. De aftrap vindt plaats op zaterdag 3 juni om 18:30 uur op ons vertrouwde sportpark De Haere. Onze jongens staan voor een stevige uitdaging om te handhaven in de derde klasse. Deze wedstrijd markeert slechts het begin van het avontuur, want als ze winnen, wachten er nog twee ronden. Laten we ons nu richten op de eerste horde die genomen moet worden.

Er is keihard getraind en ze zijn klaar om alles te geven in deze wedstrijd. Laten we ze volop steunen en aanmoedigen in deze spannende strijd. Dit lukt niet zonder jullie allemaal. Onze leden, sponsoren, vrijwilligers en supporters, jullie steun en aanmoedigingen zijn belangrijk voor het team. Ze hebben jullie nodig, niet alleen tijdens de wedstrijd zelf, maar ook in de aanloop ernaartoe. Laten we samen achter ons team staan en onze club vol trots vertegenwoordigen.

Nu is het tijd om onze tegenstander voor te stellen: sv Reaal Dronten. Ze zijn dit seizoen vierde geworden in de 4e klasse E, op slechts 4 punten afstand van kampioen ’s Heerenbroek. Ze willen maar wat graag promoveren van de vierde klasse naar de derde klasse, terwijl wij vechten voor handhaving in de derde klasse. We hebben weliswaar verschillende doelen, maar één ding hebben we gemeen: een ongekende vechtlust. Het belooft daarom een intense en gepassioneerde wedstrijd te worden tussen twee gedreven teams.

Dus, kom op 3 juni om 18:30 uur naar sportpark De Haere. Trek je zwart-oranje outfit aan en laat je stem horen. Laten we onze krachten bundelen en ervoor zorgen dat de overwinning aan onze zijde is, zodat we een stap dichter bij handhaving komen!

Hier is een kleine tip: haal je fiets van stal en kom op twee wielen naar het sportpark. Waarom? Omdat er op dezelfde dag ook bekerfinales plaatsvinden, en dat betekent gezellige drukte op en rondom het terrein. Door met de fiets te komen, vermijden we parkeerproblemen en kunnen we volop genieten van een sportieve middag samen!

We kijken ernaar uit om jullie zaterdag te zien en rekenen op jullie geweldige support!

Met sportieve groeten,
Het bestuur van DSV’61

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten