DSV`61 verwelkomt SB Foodcorner als nieuwe reclamebordsponsor

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Stefan en Mariska Brink aan sponsorcommissielid Bennie van der Weerd.

Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

SB Foodcorner is onderdeel van SB Food. 2,5 jaar geleden begonnen als  uitbater van het horecapunt op zwembad ‘De Hokseberg’ op ‘t Harde. Door alle Corona maatregelen werd al snel duidelijk dat onze planning omgegooid moest worden! Waar we later in het jaar ons wilden richten op het thuisbezorgen, hebben we dit naar voren gehaald!

Inmiddels zijn wij een bedrijf geworden met circa 15 personeelsleden die met bezorging tot inpakwerkzaamheden zorgen dat het bestelde eten zo snel mogelijk bij de klant aan komt. We blijven nog steeds groeien en dat komt door onze naamsbekendheid in ‘t Harde en daarbuiten! Inmiddels is iedereen al wel 5 van onze bezorgfietsen tegen gekomen. Ook in omliggende dorpen bezorgen wij, dit gebeurt met onze bezorgauto.

Wij bakken frites, snacks en alles wat daarbij hoort! De kritische geselecteerde snacks zorgen voor hoge kwaliteit in ons assortiment. Ook blijven wij ons assortiment constant optimaliseren met leuke aanbiedingen en verassende producten! Volg ons op FB en Instagram voor alle aanbiedingen en acties.

Op www.sbfoodcorner.nl staat onze menukaart met volop keuze. Hier kunt u bestelling plaatsen en online betalen. Wij zorgen dan dat het eten op u gekozen tijdstip aan huis wordt geleverd! Of bestel telefonisch of via whatsapp op het nummer 0645633327

Voer de actiecode: dsv in en ontvang 10% korting op uw bestelling!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten