DSV`61 verwelkomt nieuwe sponsor Faber Installatietechniek

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het mooie reclamebord plaatsgevonden door Henk Pluim en Sebastiaan Bos aan sponsorcommissielid Bennie van der Weerd, naast een mooi nieuw reclamebord is Faber Installatietechniek de komende jaren ook te vinden in de presentatiegids van DSV`61.
Als blijk van waardering ontving Henk Pluim een mooi boeket bloemen en Sebastiaan Bos de vernieuwde sjaal van DSV`61

AL MEER DAN 30 JAAR EEN BEGRIP

Al meer dan 30 jaar is Faber Installatietechniek een vertrouwd adres is de omgeving als het gaat om installatietechniek. Met een enthousiaste ploeg van zo’n 20 medewerkers zijn ze dagelijks op veel facetten die de installatietechniek te bieden heeft aan het werk.

‘’Denk je duurzaam, zeg je Faber. Een uitspraak die in de omgeving van Elburg steeds vaker te zien en te horen is. Verduurzamen is belangrijk, niet alleen omdat dit bijdraagt aan een beter klimaat maar ook omdat dit behoorlijk kan schelen in de maandlasten. Faber installatietechniek is inmiddels al vele jaren actief op het gebied van duurzaamheid. In 2009 plaatsten wij onze eerste warmtepomp en hebben wij ons vastgebeten in deze techniek. Dit omdat wij opmerkten dat hier het verschil te maken is. Sindsdien zijn wij getraind en gecertificeerd voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse systemen. Inmiddels hebben we dan ook veel ervaring in het bedenken van creatieve duurzame oplossingen, niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor uw bestaande woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gasloos maken van uw woning door middel van een bodem of lucht water warmtepomp. Of het verbeteren van het klimaat door het aanleggen van een Warmte Terug Win (WTW) installatie. Ook het ontwerpen van een hybride installatie is geen probleem. Door onze jarenlange ervaring met vele soorten installaties en kundige monteurs, zijn wij altijd in staat een passende oplossing te vinden. Wij noemen ons niet voor niets ‘’de warmtepomp specialist.’’

Wij kunnen altijd hulp gebruiken.
Ben of ken je een vakman die enthousiast wordt van duurzame techniek of ga je graag een uitdaging aan op van 1 onze ander vakgebieden zoals nieuwbouw, klimaattechniek, Service & Onderhoud of renovatie. Neem dan contact met ons op.

Wat doet Faber?
Wij leveren diensten op het gebeid van: Water, Elektra, Gas, Verwarming, Riolering, Ventilatie, Klimaattechniek en Duurzame techniek

Service & Onderhoud
Service staat bij ons op 1. Ons team met CO-gecertificeerde service monteurs is dagelijks op pad om storingen te verhelpen aan alle soorten installaties. Denk hierbij aan; Warmtepompen, CV-ketels, Intercoms enz.. Uiteraard is het cruciaal om deze installaties goed te onderhouden, hiervoor bieden wij diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan jaarlijks onderhoud voor uw warmtepomp of ketel of diverse onderhoudscontracten. Maatwerk voor bijvoorbeeld een VVE valt ook zeker onder de mogelijkheden. Meer weten, een abonnement afsluiten of gelijk een afspraak plannen? kijk eens op onze website www.faberinstallatietechniek.nl voor de mogelijkheden.

Klimaattechniek
Het wordt steeds warmer, Faber kan u voorzien van verkoeling. Wij hebben het hele jaar door scherp geprijsde aanbiedingen op het gebeid van klimaattechniek. Denk hierbij aan een airco voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Perfect om de warme zomer mee door te komen maar ook geschikt als bijverwarming in de winter. Maar ook een klimaat installatie voor een bedrijfspand is zeker mogelijk. Door onze STEK certificering bent u verzekerd van een goed werkende, duurzame installatie.

Verbouw / Renovatie
Als het gaat om het verbouwen of renoveren van uw woning kunt u ook bij ons terecht. Van een kleine verbouwing, het aanleggen van vloerverwarming in uw bestaande woning of aanpassingen voor een nieuwe keuken tot een renovatie van uw badkamer of bijvoorbeeld het aanpassen van de installatie voor een aanbouw. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Nieuwbouw
Op het gebeid van nieuwbouw is er voor Faber niets te gek.
Een appartementencomplex, een nieuwbouwwoning of een bedrijfspand. Zelfs complete woonwijken of een multifunctioneel centrum gaan wij niet uit de weg
Wij verzorgen hiervoor de complete elektrische, klimaat en werktuigbouwkundige installatie. In Elburg en omgeving zijn er al vele mensen die wonen in een woning waar wij de installatie hebben mogen maken.
Ook in het voortraject onderscheiden wij ons door samen met de toekomstige bewoner de woning tot in de puntjes door te spreken, zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten