DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Wim Prins

61

Plezier hebben in wat je doet, staat bij Wim Prins op nummer één.

Ze hebben niet alleen een passie voor auto’s, maar ook de ambitie om uw verwachtingen te blijven overtreffen. Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf waar échte autokenners graag hun hart ophalen.

Met een team van betrouwbare professionals blijven ze doen waar ze goed in zijn: werken met schitterende auto’s voor de ware liefhebbers.

 De basis van het bedrijf ligt bij PrinsAlfa. Wim Prins was 16 jaar en autogek toen hij gegrepen werd door het Alfa Romeo-virus. Zodra de mogelijkheid zich voordeed, kocht ‘ie zijn eerste Alfa. Die knapte hij op en verkocht hij weer. Al snel besloot Wim voor zichzelf te beginnen aan de Harderwijkerweg. In 2000 verhuisde het hele bedrijf naar een nieuwe locatie. Vandaag de dag is PrinsAlfa één van de meest en best bekende Alfa Romeo dealers in Nederland.

Daarnaast is Wim Prins bekend ook bekend om een aantal andere labels:

  • PrinsAbarth
    Als één van de weinige officiële Abarth dealers in Nederland, werken ze voor klanten tot in de verre omtrek. In de schitterende Abarth studio vindt u altijd een aantrekkelijke voorraad. Bovendien hebben ze hier álles in huis om perfect onderhoud aan uw Abarth uit te voeren.
  • PrinsEsclusivo
    In 2005 zijn ze gestart met Prins Esclusivo. Onder dit label presenteren ze een collectie exclusieve auto’s. Variërend van Aston Martin, Ferrari en Maserati tot Lamborghini en Bentley. Inmiddels hebben ze hiermee veel ervaring opgedaan en beschikken ze over goede contacten in binnen- en buitenland.
    Ook voor professioneel onderhoud bent u meer dan welkom.
  • PrinsClassics
    Dit is een eigen klassieker label wat sinds 2011 gevoerd word.
    Bij Prins Classics worden auto’s uit hartstocht aangeschaft en met liefde verzorgd.
    Ze hebben een schitterende, veilige en droge locatie waar de complete collectie uitgebreid te bezichtigen is. Behalve voor de aanschaf van een klassieke auto, kunt u ook bij Prins Classics terecht voor de verkoop van uw oldtimer om plaats te maken voor een nieuwe droom. Daarnaast is Prins Classics een betrouwbaar adres voor het onderhoud aan uw klassieker.
  • PrinsXpert
    Dit is een concept dat ze in het leven hebben geroepen om klanten die een ‘vreemd’ merk rijden een passende inruilwaarde voor hun auto te kunnen bieden. Op PrinsXpert.nl vindt u een gevarieerd aanbod van aantrekkelijke occasions tegen concurrerende prijzen. Ook zijn ze altijd op zoek naar leuke auto’s die niet onder hun dealerschap vallen maar beslist de moeite waard zijn.

 Contactgegevens:

Galvaniweg 1

8071 SC Nunspeet

T 0341 – 25 70 14

[email protected]

www.wimprins.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten