DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Van Norel Vlees

61
afbeelding

Van Norel Vlees is geen directe winkel, wel kunt u op bestelling vlees bij de slagerij afhalen. Dit kan telefonisch of per email. De producten worden dan, in overleg met u, thuis bezorgd of afgehaald.

Omdat zij elke week met vers vlees werken, bezorgen ze het verse vlees vanaf Woensdag. Indien u het liever diepgevroren heeft, is de mogelijkheid er om het eerder in de week te bezorgen.

 

De slagerij is op 1 maart 1987 gestart door Gerrit van Norel in een kleine vestiging te Doornspijk. Al snel groeide deze uit zijn jas, daarom zijn ze in 1991 verhuisd naar een grotere locatie in Oldebroek. Deze locatie is in 2006 geheel gemoderniseerd en uitgebreid met een overdekte standplaats voor het slachtvee en een overdekte ontsmettingsplaats voor de aanhangers.

U bent bij ze op het juiste adres voor huisslachtingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Het uitsnijden gaat geheel naar uw wens.

Voor de directe verkoop komen ze met hun winkelwagen met vers vlees, kant-en-klaar producten, diverse worstsoorten en vleeswaren bij u aan de deur.

Ook voor een barbecue feest kunt u zeker bij ze terecht!

U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende vleessoorten. En om alles compleet te maken bieden zij ook de mogelijkheid om heerlijke salades met stokbrood, kruidenboter en sauzen te leveren.
Vraag voor grote feesten naar de uitgebreide BBQ wagen.

Daarnaast kunt u bij ze terecht voor koude en warme buffetten voor feesten en partijen. Bij grote buffetten werken ze samen met Pim Kleinrensink, Chefkok en eigenaar van restaurant Amuse in ’t Harde.
Door de combinatie van ze als ambachtelijke slager, met de kennis van een goed stukje vlees, en de ervaring van het bereiden van de fijnste gerechten door de chefkok, bent u verzekerd van een geslaagd buffet.

Ook overheerlijke relatie geschenken, kunnen zij voor u klaarmaken.

Contact gegevens:

Van Norel Vlees
Bovenheigraaf 20A
8096 PK Oldebroek
Telefoon: 0525 – 632 308
Email: [email protected]
www.vannorelvlees.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:        07:30 tot 17:00
Zaterdag:                              07.30 tot 13.00
Zondag:                                 gesloten

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten