DSV’61 verwelkomt nieuwe bordsponsor Climate32 Airco32

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Wiarda Otten Koster aan sponsorcommissielid Marinus Schreurs. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

Bent u op zoek naar een Airco, warmtepomp of heeft u overige vragen op het gebied van koudetechniek dan bieden zij u de juiste oplossing die op uw wensen zijn afgestemd.

Climate32 is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar kennis, traditie en vakmanschap samen komen. Ze hebben een klantgerichte werkwijze en aanpak. Alles draait om tevreden klanten. Het meedenken en het geven van gericht advies aan de klant, leveren van kwaliteit en service staan centraal in hun dienstverlening. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, het hele jaar door.

Climate32 en Airco32 staat voor een complete systeemoplossing, van aanleg tot onderhoud. Ze zijn systeemdenkers in koeltechniek.

Elke situatie is anders en een koel- en vriescel moet vaak aan verschillende eisen voldoen. Ze denken graag met u mee vanaf het ontwerp tot en met de uiteindelijke installatie en onderhoud en bieden een totaal pakket op het gebied van duurzame koudetechniek, vriestechniek en airconditioning.

Bij de opbouw en techniek van het koelsysteem wordt rekening gehouden met het energieverbruik, de investeringskosten en het milieu.

Ze zijn gespecialiseerd in:

· Winkelinrichting
Om klanten te trekken en houden is het belangrijk dat u zich onderscheid in de markt. Zij denken graag met u mee en ontwerpen samen met u een winkel inrichting waarbij vernieuwende koeltechnieken worden toegepast.

· Turn-Key Projecten
Heeft u plannen voor een nieuwe winkel inrichting of klimaatbeheersing? Zij bieden een totaaloplossing om u door dit proces te begeleiden, van voorbereiding tot uitvoering. U bespaart hiermee tijd en geld.

· Koudetechniek
Als u op zoek bent naar het meest gunstige en duurzame bewaarklimaat voor uw producten bieden zij u de beste oplossing.

· Airconditioning
Airconditioning is synoniem aan een comfortabel binnenklimaat. Een aangenaam binnenklimaat beïnvloed de prestaties positief. Op plekken waar intensief gewerkt en geleefd wordt, is klimaatbeheersing onmisbaar.

Contactgegevens:

Climate32

Pascalweg 14

8071 SE Nunspeet

Tel: +31 (0)341 25 81 54

Email: [email protected]

www.climate32.nl

 

Airco32

Pascalweg 14

8071 SE Nunspeet

Tel: +31 (0)341 25 81 54

Email: [email protected]

www.airco32.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten