DSV’61 verwelkomt Koopman bestratingen als nieuwe reclamebordsponsor.

61

Koopman Bestratingen staat voor betrouwbaarheid, jarenlange ervaring en een directe communicatie met u. Zij hebben namelijk de schaalgrootte om u direct te kunnen helpen, maar zijn nog klein genoeg om voor een persoonlijk gevoel te zorgen en kwaliteit te leveren bij elk project.

Koopman bestratingen is een ervaren, dynamisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar langs en aan de weg werkt.
Doordat ze over jarenlange ervaring en het juiste materiaal beschikken, realiseren zij dagelijks grote straatwerk projecten.
Met een vast team eigen personeel van circa 10 man en een vaste groep onderaannemers van 30-40 man staan ze dag en nacht voor u klaar.

Koopman bestrating is gericht op:
• Wegenbouw
• Projectbestrating
• Rioleringswerkzaamheden
• Grondwerkzaamheden

Daarbij gaan ze verder dan alleen het aanleggen van bestrating: eventueel onderhouden en ontwerpen van de bestrating doen ze ook.
Bij het ontwerpen wordt er echter niet enkel rekening gehouden met een logische indeling, maar wordt er ook gekeken naar de lange termijn en welk soort steen het beste zal functioneren.

Dit doen ze met name in de grote wegenbouwprojecten en de projectbestrating bij bedrijfspanden.
Koopman Bestratingen is dé professional in de aanleg van wegenbouw. Voor het woon- of bouwrijp maken van projecten, vervangen van asfaltdeklagen of groot onderhoud en andere bestratingswerkzaamheden bent u bij Koopman Bestratingen aan het juiste adres. Met de vakspecialisten van Koopman Bestratingen, weten zij de projecten binnen de wegenbouw altijd te laten resulteren in een mooi eindproduct.

Ook voor riolering- en grondwerkzaamheden kunt u bij ze terecht. Hierbij maken ze gebruik van diverse machines en materialen.
Denk hierbij aan (mini)shovels, een mobiele kraan en een trekker-dumper.
Tevens beschikken zij ook over elektrisch materieel en gereedschap.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ze op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens:

Bovendwarsweg 78
8096 PR Oldebroek
Tel: 0525 – 633643
Mail: [email protected]

www.koopmanbestratingen.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten