DSV’61 verwelkomt HulstFlier als nieuwe sponsor

61

HulstFlier Installateurs B.V. is een sponsorovereenkomst aangegaan met DSV’61. Dankzij deze samenwerking hebben de dames van DSV’61 nieuwe tassen ontvangen en zijn er reclameborden langs het hoofdveld geplaatst. Met deze sponsoring wil HulstFlier haar betrokkenheid bij de plaatselijke sportverenigingen benadrukken.

De ondertekening van de sponsorovereenkomst vond plaats op sportpark De Haere. Hendri Rekers, adjunct-directeur van de vestiging Elburg, en sponsorcommissielid Ulbe Keegstra hebben de overeenkomst officieel bekrachtigd. Als blijk van waardering overhandigde DSV’61 een bos bloemen aan de heer Rekers.

Hendri Rekers verwoordde het als volgt: “HulstFlier kijkt als landelijk en zelfstandig totaalinstallateur samen met onze zakelijke opdrachtgevers naar financieel en maatschappelijk rendement voor een optimaal resultaat. Als erkend leerbedrijf investeren wij in de opleidingen van onze medewerkers en zetten wij ons actief in om jongeren te interesseren voor de techniek.

Naast onze vestiging in Elburg hebben wij ook locaties in Zwolle en Dordrecht. Om de benodigde specialistische kennis te vergaren en te onderhouden, werken wij met vakinhoudelijke projectgroepen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) investeert HulstFlier graag in het ondersteunen van lokale initiatieven in het sport- en verenigingsleven.

Wij vinden het belangrijk dat er clubs en verenigingen zijn waar jong en oud zich sportief kunnen uitleven en ontwikkelen. Wij zijn er dan ook trots op om een steentje te kunnen bijdragen aan deze vereniging.”

Met deze sponsoring hoopt HulstFlier niet alleen bij te dragen aan het succes van DSV’61, maar ook aan de sportieve ontwikkeling van de lokale gemeenschap.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten