DSV’61 verwelkomt Gulf Elburg en Nunspeet als nieuwe reclamebordsponsor.

61
afbeelding

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Freddie Zanting aan sponsorcommissielid Hans Bos. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

DSV’61 verwelkomt Gulf Elburg en Nunspeet als nieuwe reclamebordsponsor.

Gulf staat voor brandstoffen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, maar wél tegen een scherpe prijs, het is een internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen voor de industrie en bedrijf- en consumentenmarkt. Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, gedurende al meer dan 100 jaar.

De Gulf producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn bedoeld om u te helpen het rendement van uw materieel te maximaliseren, de levensduur van uw voertuigen te verlengen en de uitvaltijd te reduceren.

Ze leveren uitsluitend originele Gulf-producten in Nederland en stellen hoge eisen aan productintegriteit. Dat betekent een hoge betrouwbaarheid, transparantie een juiste informatieverstrekking en producten die uw verwachtingen nakomen of overtreffen.

Ze bieden daarnaast maatwerk in smeermiddelenadvies en gedegen technical support bij de keuze voor elk type smeermiddel. In welke bedrijfstak u zich ook bevindt en hoe gespecialiseerd uw materieel ook is, de producten en diensten van Gulf zijn ontwikkeld om waarde aan uw bedrijfsvoering toe te voegen.

Gulf heeft met talloze moderne tankschepen en tankauto’s haar distributie in eigen beheer. Door de uitgebreide tankwagenvloot kan Gulf alle bedrijven in heel Nederland van brandstoffen voorzien op bedrijven- en projectlocaties.

Iedereen die brandstof nodig heeft kan op ze rekenen; van agrarische bedrijven tot bouwbedrijven, industriële bedrijven, transportbedrijven en meer.

Contactgegevens:

Gulf Elburg en Nunspeet zijn met het hun tankstations en uitgebreide shops met een diverse assortiment aan artikelen te vinden op onderstaande adressen:

Gulf Elburg

Zuiderzeestraatweg Oost 104

8081 LE Elburg

Tel: 0525-685397

Gulf Nunspeet

Harderwijkerweg 261

8077 RE Nunspeet

Tel: 0341-256051

www.gulf.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten