DSV’61 verwelkomt Business Club N.V. als nieuwe reclamebordsponsor.

61

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Marcel van ’t Hul en Patrick Visch aan sponsorcommissielid Hans Bos. Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

Business Club N.V. kenmerkt zich door activiteiten in de avonduren met een programma en tevens ruime gelegenheid om te netwerken.
Vanuit contacten met de lokale ondernemers bleek er behoefte te zijn aan een netwerk gelegenheid met laagdrempelige randvoorwaarden.
De Business Club richt zich met name op de onderdelen:

  • Persoonlijke ontwikkeling.
  • Marketing.
  • Verkoop.

Met 8 bijeenkomsten per jaar brengt de Business Club de thema’s Ondernemen, Politiek en Sport samen voor ondernemers.

De Stichting Business Club N.V. (gestart als Business Club ’t Harde) is
actief vanaf 2014.
In september 2016 heeft de naamswijziging van Business Club ‘t Harde naar Business Club N.V. plaats gevonden.

Hiermee benadrukt de Business Club haar regionale uitstraling.

In 2015 is het magazine ‘Insights’ opgezet om de betrokken bedrijven een extra platform te kunnen geven.
Begin 2017 is de Academy toegevoegd aan het platform.

De Business Club Academy is de plaats om jouw kennis en vaardigheden bij te spijkeren op een laagdrempelige manier. Binnen de Business Club zijn veel ondernemers actief die hun mede-ondernemers graag meenemen in specifieke vakgebieden.

Sinds 2020 is de Business Club Enterprise actief, waarbij kantoorruimtes, werkplekken en vergaderruimtes worden aangeboden.
Op deze plek kunnen ondernemers samen werken, elkaar ontmoeten en inspireren. In het Enterprise programma brengen ze alles wat ze in huis hebben bij elkaar om als groeiversneller op te treden voor ambitieuze ondernemers en bedrijven. Om zo ondernemers nog verder te faciliteren en te ontzorgen.
De Enterprise is succesvol als de deelnemende ondernemers gemiddeld een hoger groeicijfer hebben dan de economie van Nederland als geheel.

De volgende stap in de ontwikkeling van de Business Club N.V. is het creëren van een fysieke plek waar ze alles bij elkaar brengen wat de Business Club toe nu toe biedt. Concreet is hun doel om met dit programma de markt te verslaan!

Contactgegevens:

Business Club N.V.
Koekoeksweg 2c
8084GM ’t Harde
[email protected]
www.businessclubnv.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten