DSV’61 verwelkomt Bosch & Nagelhout als nieuwe reclamebordsponsor.

61
afbeelding

Op sportpark De Haere heeft de overhandiging van het reclamebord plaatsgevonden door Berry Nagelhout aan sponsorcommissielid Hans Bos.
Als blijk van waardering ontving de nieuwe sponsor een bloemetje.

Professioneel schilderwerk en onderhoud aan uw pand kunt u met een gerust hart overlaten aan de vakmannen van schildersbedrijf Bosch & Nagelhout B.V. in Nunspeet, Elburg en omgeving.
Uw bedrijfspand, gebouw of woning is een kostbaar bezit. De waarde van uw onroerend goed wilt u vanzelfsprekend behouden. Regelmatig onderhoud is dan één van de eerste vereisten, zowel voor de buitenkant als de binnenkant.
Als schilders- en afwerkingsbedrijf fungeren zij als spin in het web. Een groot voordeel voor u, want u heeft slechts één aanspreekpunt. Door een strakke, vooraf gemaakte, planning te maken, kunnen zij veel verschillende klussen uitvoeren. Vakkundig en onder garantie.
Bosch & Nagelhout is een modern, flexibel en toonaangevend onderhoudsbedrijf voor de zakelijke en particuliere markt, waar vakmanschap, ambacht en kwaliteit hand in hand samengaan. Geen enkele klus of project is hetzelfde, maar u kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Klantgerichtheid, garantie en flexibiliteit zijn standaard bij ze. Zij zijn pas tevreden als u dat bent.

Waarom Bosch & Nagelhout
• Vakkundig en professioneel team
• Totaalservice voor binnen – en buitenschilderwerk, onderhoud, renovatie en glas
• Onderhoudsadvies met meerjarenplan
• Onderhoud, renovatie en houtrot sanering voor monumenten
• Levering en plaatsing van alle soorten glas en stop- en kitwerk
• Ze zijn een trots ERKEND-LEERBEDRIJF!

Contactgegevens:
Wieling 1
8072 TE Nunspeet
T. 0525 745 040
E. info@boschennagelhout.nl
www.boschennagelhout.nl

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten