DSV’61 verlengt subsponsorcontract met HB Hekwerk

61

DSV’61 is verheugd te melden dat zij het subsponsorcontract met HB Hekwerk hebben verlengt. HB Hekwerk is al jaren trouwe sponsor van DSV’61.
Ook is dit direct de goede gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe huisstijl van
HB Hekwerk en worden de aanwezige reclameborden en vlag vervangen en uitgevoerd in de nieuwe huisstijl van HB Hekwerk.

HB Hekwerk is uw relatie voor sierhekwerk, standaard hekwerk en schuttingen.
Als het om hekwerken gaat, dan zijn zij uw partner. Van totaaloplossingen, tot onderdelen en toebehoren. De adviseurs van HB Hekwerk staan klaar om de mogelijkheden te bespreken.
Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de regio maar ook ver daarbuiten.

HB Hekwerk in Doornspijk is begonnen op 1 februari 1996 en daarmee al meer dan 25 jaar een begrip in de regio. HB Hekwerk is werkzaam in het hele land en beschikt over een uitgebreide servicedienst. Ze verlenen service bij hekwerkschade, inbraakschade en bij storingen aan geautomatiseerde poorten.
De ervaren hekwerkspecialist Harmen Dijkhuizen werd op 1 september 2006 door HB aangetrokken en aangesteld als verkoopleider. Samen met medeoprichter Jan Bultman werd de groei verder versterkt en werd de organisatie geoptimaliseerd. In het voorjaar van 2018 nam Harmen Dijkhuizen het bedrijf over en zorgt hij er met zijn team voor dat HB hekwerk een begrip wordt door heel Nederland.

HB Hekwerk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in:
• Sierhekwerk
• Spijlenhekwerk
• Gaashekwerk
• Dubbelstaafmat hekwerk
• Poorten
• Sportpark-hekwerk
• Toegangstechniek en camerabewaking

Heeft u een vraag, interesse in hun diensten of wilt u langskomen op kantoor of in de werkplaats? Neem gerust contact met ze op. Ze helpen u graag.

Zuiderzeestraatweg West 24C,
8085 AE Doornspijk
0525 661 100
[email protected]

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten