DSV’61 – Swift’64 (de wedstrijd)

61
afbeelding

Om 14.30 uur staat de wedstrijd tussen DSV ’61 en Swift ’64 op het programma. Hij zal geleid worden door dhr. R. van Leeuwen, ook hem heten we vanzelfsprekend van harte welkom. Onze tegenstander won vorige week de wedstrijd tegen ESC met 4 – 1 maar was een week eerder de onderliggende partij tegen BAS middels een 3 – 0 nederlaag. Maar…geen reden om ze daardoor te onderschatten. De vorige DSV – Swift werd een 1 – 4 overwinning voor de mensen uit Swifterbant….en evenals DSV verzamelden ook zij 6 punten uit 4 wedstrijden. DSV is wisselend aan de competitie begonnen: uit nog ongeslagen door zeges op Rouveen(2-4) en BAS(0-1), thuis nog puntloos door nederlagen tegen Hatto Heim(1-2) en Vios(0-1). Voor de ploeg van Etie Jansen en John Visser dus de hoogste tijd om het thuispubliek met een driepunter te belonen voor hun onvoorwaardelijke steun!

 

DSV'61 - Swift'64 (de wedstrijd)

Het merendeel van de ploeg is blessurevrij, twijfelgeval is wellicht Henry Hofmeijer die de vorige week uitviel met een gescheurd ooglid en het ziekenhuis even van binnen zag…Concurrentie volop dus en pas om 14.30 weten we wie er in de basis zullen starten! Omstreeks 16.15 uur weten we nog meer: de winnaar blijft in de bovenste regionen, de verliezer haakt voorlopig even af. Hoe dan ook, we hopen op een leuke en sportieve wedstrijd onder goede omstandigheden! Geert Hartholt

Goedemiddag bezoekster/bezoeker van sportpark De Haere, Namens het bestuur van DSV ’61 mag ik u hartelijk welkom heten op ons sportpark De Haere. Dat geldt natuurlijk als u een vaste bezoeker bent, maar niet minder voor de overige bezoekers. Met u hopen we op een fijne voetbalmiddag.

DSV’61 – Swift’64 (de wedstrijd)
DSV’61 – Swift’64 (de wedstrijd)
DSV’61 – Swift’64 (de wedstrijd)
DSV’61 – Swift’64 (de wedstrijd)

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten