DSV’61 – HTC (de wedstrijd)

61

Hallo bezoeker van sportpark De Haere,

Namens het bestuur van DSV ’61 mag ik je hartelijk welkom heten op ons sportpark. Velen zullen gekomen zijn om de wedstrijd DSV – HTC te gaan kijken, maar ook met een ander doel om hier te zijn ben je meer dan welkom.

DSV'61 - HTC (de wedstrijd)

Een apart woord van welkom voor de ploeg, technische/medische staf en supporters van HTC uit Zwolle. Ik hoop dat u zich “thuis” voelt langs de lijn.

De wedstrijd tussen DSV en HTC zal onder leiding staan van scheidsrechter G.W. Jansen, ook hij is hartelijk welkom
HTC uit Zwolle bestaat al bijna 73 jaar en heeft momenteel in de derde klasse C een 7e plek met 20 punten uit 14 wedstrijden, net boven de thuisploeg DSV met 17 uit 13. De eerste wedstrijd eindigde op 9 november 2019 in een 0 – 1 overwinning voor DSV, maar in die wedstrijd waren ze aan elkaar gewaagd.

Hoe het vanmiddag zal verlopen is koffiedik kijken. DSV voelt zich al enige weken in aanvallend opzicht beperkt vanwege een aantal langdurige blessures van aanvallers. Verdedigend daarentegen zit het goed in elkaar, er zijn niet veel tegendoelpunten te betreuren. Hopelijk is dat laatste ook vanmiddag het geval en kan de thuisploeg met steun van het eigen publiek de drie punten binnen halen.

Hoe dan ook, ik wens u een fijne wedstrijd toe en voor straks een goede terugreis.

Geert hartholt

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten