DSV wint oefenwedstrijd van ’t Harde: 0-2

61

Ondanks een trainingsloze week hebben DSV en ’t Harde toch op zaterdag een wedstrijd gespeeld. Om ook nog iets aan “de derde helft” te hebben en vanwege de invallende duisternis werd er om 14.00 uur al afgetrapt o.l.v. scheidsrechter Albert van Os.

Over de eerste 45 minuten kunnen we kort zijn: de ploegen hielden elkaar in evenwicht, beide kwamen niet tot uitgespeelde kansen, af en toe wat slordigheden over en weer, de doelmannen hebben het niet echt warm gekregen…

Na een sterk opbeurend drankje in de rust veranderde het spelbeeld in de tweede helft. DSV kreeg meer balbezit en werd ook aanvallend gevaarlijker. Dat resulteerde omstreeks de 60e minuut in een 0 – 1 voorsprong. Met een splijtende pass van Henry Hofmeijer werd Gerrit Hoekert op snelheid in stelling gebracht. Hij kapte niet alleen zijn directe tegenstander uit maar ook de doelman en scoorde beheerst.
Een klein kwartier later was ook de tweede treffer een feit. Goed doorzetten van Patrick Visser zorgde ervoor dat Jeffrey Schreurs in balbezit kwam. Met een bekeken balletje liet hij ook de doelman kansloos: 0 – 2

Langzaam maar zeker veranderde de vriendschappelijke sfeer enigszins in het veld. Er werd af en toe iets te fel gestreden in de duels en misschien was dat wel de reden dat scheidsrechter Van Os, die goed en onopvallend floot, geen extra tijd bijtrok in deze helft.

Volgende week probeert DSV wederom een vriendschappelijke partij te organiseren. Lukt dat, dan wordt dat zeker vermeld op de site.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten