DSV weer geen punten tegen concurrent: 2 – 0 in Terschuur.

61

Voor de tweede opeenvolgende keer behaalt DSV in een cruciaal duel niet de broodnodige punten. Vorige week stapte Swift met een 2 – 3 overwinning in de auto naar Swifterbant, nu was er veel blijdschap in Terschuur waar “De Boys” DSV met 2 – 0 de baas waren. Na deze twee nederlagen moet DSV ook in de laatste wedstrijd tegen EFC, een top 3 ploeg, volop aan de bak om de nacompetitie te ontlopen.

In de wedstrijd tegen Terschuurse Boys ging er veel mis: verkeerde passes, slecht genomen vrije trappen en corners, geen goede aannames, zelfzuchtig egoïstisch spel terwijl een medespeler er beter voor staat. Daarentegen hield doelman Laurens Dekker zijn ploeg heel lang in kansrijke positie door een aantal knappe reddingen bij een 1 – 0 achterstand.

De 1 – 0 viel in de tweede helft na ongeveer een uur spelen, objectief een mooi doelpunt, voor DSV bijna de genadeklap. Want ook na deze achterstand slaagde de ploeg van Trainer Kroes er niet in om echt gevaarlijk te worden. De 2 – 0 was een logisch gevolg van een volop aanvallend DSV en een counterend Terschuurse Boys.

Op 13 mei moet het in Ermelo tegen EFC nu toch echt gebeuren willen de oranjehemden niet verzeild raken in de tombala van de nacompetitie: 32 ploegen waarvan er uiteindelijk 4 in de 3e klasse komen/blijven.

Stand onderin:
7. Swift 18 – 23
8. DSV 19 – 22(-10)
9. Tersch. Boys 18 – 19(-8)
10. ESC 18 – 19 (-12)
11. Elspeet 18 – 12 gedegradeerd

Programma nacompetitiekandidaten:
13 mei: Zeewolde – ESC; EFC – DSV; Tersch. Boys – KVVA; Swift – Hoevelaken
20 mei: KVVA – Swift; Zwart Wit – Tersch. Boys; ESC – EFC

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten