DSV weer de beste in uitwedstrijd: 1-3 tegen Elspeet

61

DSV heeft de ongeslagen status in uitwedstrijden ook in en tegen Elspeet vast weten te houden. Meer dan verdiend stapten de oranjehemden na 90 minuten met een 1 – 3 overwinning van het veld.

DSV weer de beste in uitwedstrijd: 1-3 tegen Elspeet

Al in de 11e minuut gaven de Doornspijkers hun visitekaartje af, toen Gerrit Hoekert met een fraaie treffer voor de 0 – 1 voorsprong zorgde. Dit werd een minuut of twintig later gevolgd door een tegenslag voor DSV toen aanvoerder Martijn Lieferink met een naar het zich laat aanzien vervelende kuitblessure moest uitvallen, Martijn van den Bosch werd zijn vervanger.

Dit bleek echter geen beletsel voor de ploeg van trainer Jansen, hoewel ze toch vlak voor rust een tegentreffer moesten incasseren van Emiel Goud: 1 – 1. Dat was overigens wel tegen de verhouding in, want wanneer de DSV-kansen waren benut, had het zeker na 45 minuten al 1 – 4 kunnen staan.

In de tweede helft was DSV vrijwel steeds de bovenliggende partij, Elspeet speelde slordig en slecht, DSV rook de overwinning. Nadat Henrick Blaauw net niet bij de bal kon om te scoren, was het voor Jeffrey Schreurs in de rebound wel keihard raak: 1 – 2 Diezelfde Schreurs zorgde voor een nog grotere voorsprong toen in de 70e minuut een bal van hem via de paal en een verdediger ook over de doellijn rolde: 1 – 3 .

Elspeet deed voorkomen alsof er nog een alles-of-niets offensief aan de gang was, maar DSV hield vrij gemakkelijk stand en kon zodoende de drie punten meenemen naar sportpark De Haere.

Op datzelfde sportpark is zaterdag 2 november Zwolse Boys de volgende tegenstander van DSV, de aanvang is 14.30 uur

De samenvatting van deze wedstrijd kan je hier vinden.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten