DSV vergeet tien minuten te voetballen: 4 – 0 in Ermelo.

61

Menigeen en niet in het minst de spelers en de technische staf zal zich afgevraagd hebben wat er in de eerste tien minuten van de tweede helft aan de hand was met DSV. Van één van de betere eerste 45 minuten in deze competitie, waarin DSV meer dan goed partij gaf aan EFC was niets meer over!

In die eerste helft speelde DSV een leuke pot voetbal, bracht verscheidene malen de verdediging van EFC in paniek wat leidde tot slordig uitverdedigen. Maar zoals zo vaak dit seizoen: het scoren bleek een probleem, DSV scoorde in 20 wedstrijden slechts 18 keer.

Door schorsingen(Ron Hofmeijer en Martijn Smals) en blessures(Mark van Klompenburg, Lennart Juffer) was good-old Jan van Norel op de linksachter positie geposteerd en hij schakelde één van de betere EFC-ers nagenoeg uit.

Maar al die goede punten verdwenen tussen de 46e en 56e minuut. De 2 – 0 viel twee minuten na de 1 – 0 en de derde treffer stond ook zeer snel op het scorebord. Door een terecht gegeven en benutte strafschop werd de eindstand uiteindelijk 4 – 0.

Door de andere uitslagen is ESC zeker veroordeeld tot de nacompetitie, maar ook DSV is er nog niet. Wint Terschuurse Boys zaterdag a.s. van Zwart Wit, dan zullen de Doornspijkers ook moeten gaan strijden in die nacompetitie voor een plekje in de derde klasse. Bij alle andere resultaten van Terschuur blijft DSV derde klasser.

Stand onderin:

7. Zwart Wit 19 – 25

8. DSV 20 – 22 (-14)

9. Tersch. Boys 19 – 20 (-8)

10. ESC 19 – 19 (-21) nacompetitie

11. Elspeet 19 – 12 gedegradeerd

DSV vergeet tien minuten te voetballen: 4 – 0 in Ermelo.
DSV vergeet tien minuten te voetballen: 4 – 0 in Ermelo.
DSV vergeet tien minuten te voetballen: 4 – 0 in Ermelo.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten