DSV opnieuw dicht bij thuisoverwinning

61

Voor de zesde maal op rij slaagde de tegenstander van DSV er niet in om de oranjehemden te verslaan. Helaas leverden deze wedstrijden niet louter overwinningen op: vier maal moest DSV genoegen nemen met een gelijkspel. Ook in de wedstrijd tegen Olympia, waarin tot de laatste minuut geknokt werd voor de drie punten, stond er na afloop een gelijkspel als eindstand: 1 – 1 .

DSV opnieuw dicht bij thuisoverwinning

DSV kwam op een vervelende manier op achterstand in de 5e minuut. Uit een hoekschop van Olympia kreeg Mark van Klompenburg de bal zeer ongelukkig op zijn knie en passeerde zijn eigen doelman: 0 – 1 .

De DSV-ers overwonnen deze tegenslag heldhaftig en manmoedig en kozen voor de beste verdediging: de aanval. Ze moesten wel zeer alert blijven voor de tegenstoten van Olympia omdat hun aanval het beste gedeelte van de ploeg was. Na 35 minuten deed Mark van Klompenburg voor de tweede keer het net bollen, ditmaal aan de goede kant. Bij een houdbaar schot ging doelman Bos niet vrijuit: 1 – 1 .

De tweede helft waren beide partijen goed tegen elkaar opgewassen, maar DSV kreeg langzamerhand het initiatief en ook de beste kansen op de tweede treffer. Maar…die bleef uit. Een kopbal van Martijn Lieferink raakte de lat, een fraaie treffer van Mark van Klompenburg na een aanval uit het boekje werd wegens buitenspel afgekeurd en een vlammend schot in de laatste seconden van Henry Hofmeijer werd vakkundig corner getikt. Olympia was niet echt meer gevaarlijk en misschien wel het meest blij met het behaalde puntje.

Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dan reist DSV naar Oene, een ploeg die veel te laag staat op plek 13 en voor DSV zeker geen makkelijke tegenstander is. Maar……DSV is uit nog ongeslagen…De aanvang op het sportpark in Oene is 14.30 uur

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten