DSV O11-1 wint overtuigend haar 3e wedstrijd

61

KCVO JO11-3 – DSV JO11-1 (2-7)

Vanochtend mochten we weer het veld op voor een competitiewedstrijd. Dit keer was KCVO uit Vaassen onze tegenstander.

Het was gelukkig niet al te vroeg toen we moesten vertrekken en iedereen leek erg uitgeslapen. Dit was wat uiterlijke schijn, Roan en Julia hadden naar eigen zeggen maar 2 uur geslapen.

Vandaag deed vanuit de O10-1 Mikai met ons mee. En hoe hij het heeft gedaan zal je Milan moeten vragen. ‘Mikai moet echt bij ons in het team komen, hij is echt goed. We kunnen hem goed gebruiken’. Dit is een goede samenvatting van hoe Mikai speelde, bedankt Mikai!

De wedstrijd begonnen we goed. Het doel was rustig blijven aan de bal, sportiviteit en onze stinkende best doen. Dit voerden we erg goed uit. Er werd goed om ons heen gekeken, waarbij Roan vandaag erg belangrijk was bij de rust bewaren. Het rustig blijven zorgde ook voor het 1e doelpunt van Mikai en we leken een goede boost te krijgen. Milan maakt vervolgens uit de counter de 0-2 en even later werd het nog 0-3 na een mooie combinatie tussen Milan en Mikai, met Milan als eindstation.

Behalve 2 doelpunten was Milan vandaag erg helpend richting zijn teamgenoten. Coachen en tips geven, genieten!

Tijn was er ook weer bij en hij viel weer op met veel inzet en snelle acties aan de rechterkant.

In de rust spreken we af wat beter kan en benoemen we wat goed gaat.

Na de rust staat Julia in de spits en weet ze op snelheid iedereen voorbij te rennen en sticht ze veel gevaar. Milan schiet er tussendoor nog 2 in en we staan 0-5 voor. Alicia gooit er tussendoor nog een solo uit van onze achterlijn naar de achterlijn van de tegenstander, Chayenne verdeelt het spel op de rechterflank en we lijken zorgeloos op weg naar de overwinning.

KCVO is echter niet van plan op te geven. Ondanks dat ze jonger en kleiner zijn, maken ze het ons erg lastig en scoren ze 2x.

Maar dan is daar onze Machine Dean, die met 2 doelpunten de stand weer op 2-7 brengt. De 2-6 is overigens wonderschoon uitgespeeld van achteruit naar voren, een echte opbouw. Dean begint deze aanval trouwens zelf, en zoals de hele wedstrijd is hij niet te stoppen en maakt hij het af.

Ondanks dat Max vandaag niet scoort was hij weer bij elke bal te vinden en hield hij de tegenstander meermaals van scoren af. Super, Max!

Volgende week spelen we tegen WHC JO11-4. Om 09:00 spelen we thuis, komt dat zien!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten