DSV niet voorbij Wilsum……of Wilsum niet voorbij DSV?

61

Vooraf was er gehoopt op een stijgende lijn qua punten voor DSV: eerste wedstrijd verloren, tweede wedstrijd gelijk, dus de derde wedstrijd moest het maar gebeuren, een driepunter. Het is er niet van gekomen, de oranjehemden van trainer Gert Jan Piksen bleven steken op een 0 – 0 gelijkspel.

Weliswaar waren de Doornspijkers over de gehele wedstrijd genomen wel iets gevaarlijker dan de spelers van Wilsum, maar de beide doelmannen hoefden zeer weinig echt handelend op te treden. Daarmee gaven zij aan de voorwaartsen van beide teams vanmiddag niet optimaal presteerden.

De scheidsrechter die één en ander vaak van grote afstand volgde had DSV wellicht een aantal keer een strafschop kunnen geven na duels tegen Martijn Heshusius en Patrick Visser, maar hij liet beide keren doorspelen. DSV had pech toen een schot van Jeffrey Schreurs buiten bereik van de keeper op de lat uiteen spatte.

De wedstrijd kroop zo naar het einde en blijde gezichten met het ene puntje waren er niet. Wanneer je in deze klasse minder punten dan wedstrijden hebt, sta je niet goed…Volgende week wacht DSV de uitwedstrijd in Elspeet, deze tegenstander heeft nog geen punten behaald. De aanvang is 14.30 uur.

 

Uitslagen:

WZC – Elspeet 2 – 0
Ulu Spor FC – Stroe 3 – 1
Lelystad – VEVO 1 – 2
Rood Wit – CSV 3 – 1
ESC – Reaal Dronten 0 – 3
SEH – BAS 2 – 0 D
SV – Wilsum 0 – 0

 

Stand rechter rijtje:

8. Lelystad 3 – 3 (0)
9. ESC 3 – 3 (0)
10. CSV 3 – 3 (-2)
11. VEVO 3 – 3 (-5)
12. DSV 3 – 2 (-2)
13. Wilsum 3 – 2 (-4)
14. Elspeet 3 – 0 (-7)

DSV niet voorbij Wilsum……of Wilsum niet voorbij DSV?
DSV niet voorbij Wilsum……of Wilsum niet voorbij DSV?
DSV niet voorbij Wilsum……of Wilsum niet voorbij DSV?

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten