DSV na nederlaag tegen EFC nog in gevarenzone.

61

De laatste wedstrijd in dit kalenderjaar is voor DSV niet goed afgelopen. In een wedstrijd waarin de oranjehemden vrijwel geen kans creëerden werd een 0 – 3 nederlaag geleden. Door nederlagen van zowel ESC als Elspeet blijft DSV alleen deze ploegen nog voor in de ranglijst.

DSV opende de score wel in de 14e minuut door Ron Hofmeijer maar deze treffer werd wegens buitenspel afgekeurd. Aan de andere kant was het acht minuten daarna wel raak: vrijwel vanaf de achterlijn belandde de bal op miraculeuze lijn toch in het doel achter doelman Dekker: 0 – 1 .

De wedstrijd werd eigenlijk meteen na de hervatting beslist: in de 47e minuut was er na aarzelend optreden van de DSV-verdediging een vrije doortocht voor een EFC-aanvaller, hij maakte geen fout: 0 – 2 .
DSV probeerde met een aantal wissels het tij te keren, maar deze middag was EFC in bijna alles beter: combineren, afronden, tijdrekken, beetje provoceren.
Ook speelde vanaf de 80e minuut met tien man na een “zware” rode kaart voor Ron Hofmeijer. Volop in de aanval kregen de oranjehemden in de 83e minuut de 0 – 3 na een counter ook nog te verwerken.

Uitslagen:
VVOP – Elspeet 3 – 0 ; KVVA – Terschuurse Boys 2 – 1 ; DSV – EFC 0 – 3 ; ESC – Zeewolde 0 – 2 ; Hoevelaken – Swift 4 – 1