DSV moet meerdere erkennen in Dieze West: 1 – 2

61

In de eerste bekerwedstrijd van een serie van drie bleek Dieze West net iets sterker dan DSV. Na 90 minuten stond er een 1 – 2 nederlaag op het scorebord.

De ruststand was 1 – 1, op dat moment een terechte tussenstand. Dieze West bleek een goed voetballend ploegje waar het maximaal twee keer raken vaak vertoond werd! DSV streed met veel inzet daartegen en de openingstreffer was voor de oranjehemden: Ron Hofmeijer scoorde nadat Jeffrey Schreurs hem een niet te missen kans bood. Een vrije trap van Dieze West werd een drietal minuten daarna van richting veranderd waardoor doelman Laurens Dekker kansloos werd.

In de tweede helft werd de wedstrijd soms even te fanatiek omdat er bij beide ploegen wel spelers liepen met een (te) kort lontje, maar uiteindelijk zegevierde toch het verstand. Dieze West wist uiteindelijk de winnende treffer op het scorebord te krijgen en nam de drie punten mee naar Zwolle.

Volgende week speelt DSV de uitwedstrijd tegen FC Ulu Spor, aanvang 12.00 UUR!!!