DSV met één punt terug uit Amersfoort: 0 – 0

61

Tijdens een twee uur durende regenbui Is DSV er in Amersfoort in geslaagd zich niet weg te laten “tikken” door een zeer technisch spelend KVVA. Vooral in de eerste 45 minuten waren de Amersfoorters dominant met veel balbezit en kwamen de oranjehemden minder dan een handvol keren in de buurt van het vijandige doel.

Maar een net niet goed genoeg geplaatst schot van een KVVA-er – dit ging net naast – en een voortreffelijke redding van doelman Laurens Dekker zorgden dat de ruststand ook de beginstand werd.

Na de thee een beter spelend DSV, meer op de helft van de tegenstander en af en toe gevaarlijke plaagstootjes. Objectief gezien waren de Doornspijkers zelfs het dichtst bij een treffer. Een goed genomen vrije trap van Martijn Smals spatte buiten bereik van doelman Walet op de kruising uiteen!

KVVA bleef hardnekkig volharden in het technische spelletje, hetgeen hun trainer een tiental minuten voor tijd verleidde tot een “donderspeech” tijdens een blessurebehandeling. Het mocht niet baten, DSV hield stand, scoorde zelf ook niet en ging met een punt naar huis. Gezien de eerste helft: mooi meegenomen, gezien de tweede had er misschien wel iets meer ingezeten.

Stand rechter rijtje:
6. KVVA 16 – 23
7. DSV 17 – 22
8. Swift 16 – 17
9. Tersch. Boys 16 – 16
10. ESC 17 – 16
11. Elspeet 16 – 11

Programma DSV:
15 april: DSV – Swift
22 april: Tersch. Boys – DSV
13 mei: EFC – DSV

DSV met één punt terug uit Amersfoort: 0 – 0
DSV met één punt terug uit Amersfoort: 0 – 0
DSV met één punt terug uit Amersfoort: 0 – 0

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten