DSV maakt het VIOS lastig

61

In een wedstrijd met twee gezichten trok DSV uiteindelijk aan het kortste eind: VIOS ging met de kleinst mogelijke zege naar Vaassen terug en haalde daarmee de volle buit uit drie wedstrijden.

DSV maakt het VIOS lastig

Het duurde bijna de gehele eerste helft voordat de DSV-ers enige grip kregen op hun tegenstanders. Al in de 3e minuut schoot VIOS buiten bereik van doelman Dekker op de paal en in de 7e minuut kwamen de Vaassenaren op voorsprong door een treffer van De Jong.DSV kon daar aanvallend weinig tegenover zetten.

Al in de eerste helft werd Akster gewisseld voor Arnoud Zwep waardoor er iets meer dreiging ontstond. Pas in de veel betere tweede helft met Lieferink en Blaauw als invallers lukte het de Doornspijkers om VIOS onder druk te krijgen en te houden. Een bijna technisch perfect schot van Van Klompenburg had beter lot verdiend en helaas had Henry Hofmeijer het vizier niet op scherp staan.

VIOS kwam er sporadisch nog uit en verdedigde vaak lukraak. Toch hielden ze stand tot en met de blessuretijd en lieten DSV in mineur achter.

Volgende week wacht DSV een uitwedstrijd in en tegen Rouveen.

Samenvatting van de wedstrijd kun je hier vinden.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten