DSV laat weinig zien tegen ’t Harde: 3 – 0 nederlaag.

61

Het was een groot verschil met wat DSV tegen ’t Harde liet zien en de wedstrijd een paar dagen eerder tegen ESC. In het duel met de Elburgers was DSV heer en meester. Het voert te ver om te stellen dat ’t Harde heer en meester was in de pot tegen DSV, maar de waarheid zal er niet ver naast liggen.

Eén van de oranjehemden verwoordde het als volgt: “Hat was het vanmiddag allemaal net niet. We kwamen net overal te laat en te kort”. De ruststand was 1 – 0 en de enige wapenfeiten van DSV waren een vlammend schot van Justin Visser wat een beter lot had verdiend dan uiteen te spatten op de kruising en een uitstekende redding van doelman Van Dorp bij een strafschop van ’t harde.

Tussen de 60e en 70e minuut scoorde ’t Harde nog tweemaal en zo stapten de groenhemden na 90 minuten met een 3 – 0 overwinning van het veld. Over drie weken vindt er weer een DSV – s.v. ’t Harde plaats, dan als laatste bekerwedstrijd in de poule.

In de Veluwecup werd ook OWIOS – ESC gespeeld, de Oldebroekers wonnen met 2 – 1 en werden daarmee ongeslagen toernooiwinnaar. ESC. DSV en ’t Harde wonnen allemaal één wedstrijd, op doelsaldo werd ’t Harde tweede, DSV derde en sloot ESC op de 4e plek dit toernooi af.

Volgende week de eerste bekerwedstrijd voor DSV: een thuiswedstrijd op sportpark De Haere tegen Dieze West, aanvang 14.30 uur.