DSV knokt zich naar overwinning in Biddinghuizen: 0 – 1

61

DSV heeft de tweede competitiewedstrijd tegen BAS in Biddinghuizen winnend afgesloten. Na een lange blessuretijd en met wat billenknijpen bleef de magere voorsprong van één treffer gehandhaafd en kon DSV terecht de drie punten mee nemen naar Doornspijk.

DSV knokt zich naar overwinning in Biddinghuizen: 0 – 1

Het is een zwaar bevochten maar verdiende overwinning geworden voor de oranjehemden. Vanaf het begin waren beide ploegen uit op de volle winst, omdat ze beiden met nul punten aan deze ontmoeting begonnen. Na een prima assist van Wilbur Akster liet Mark van Klompenburg een vlammend schot van zijn voet vertrekken. Dit schot bleek voor doelman Westdijk van BASD te machtig: 0 – 1 in de 11e minuut.

Beide ploegen gingen op zoek naar een treffer en voor beide doelen ontstonden kansen. De invaller-doelman Hans Bos aan DSV zijde stond echter zijn mannetje en liet zich niet verschalken door de BAS-aanvallers. Aan de andee kant liet o.a. Gerrit Hoekert een sublieme gelegenheid op de 0 – 2 liggen toch een mooie boogbal toch een prooi bleek voor doelman Westdijk.

Trainer Jansen bracht Lieferink, Van Norel en Zwep nog binnen de lijnen voor Joan Versluis, Hoekert en Akster en met veel inzet en bereidheid om voor elkaar het werk op te knappen trok DSV de overwinning over de streep. Volgende week op sportpark De Haere is koploper VIOS uit Vaasen de tegenstander, de aanvang is 14.30 uur.

Samenvatting van de wedstrijd kun je hier vinden

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten