DSV kan tevreden zijn met 1 punt: 1 – 1 in Zeewolde.

61

DSV heeft aan de eerste competitiewedstrijd in het seizoen ’22 – ’23 één punt overgehouden. De gelijke stand was bij rust al bereikt en op dat moment mocht DSV blij zijn dat het nog ‘maar ‘1 – 1 stond. Zeewolde was in die eerste 45 minuten de beter voetballende ploeg maar o.a. goed keeperswerk van Laurens Dekker en het missen van enkele goede mogelijkheden voorkwamen een tweede treffer van Zeewolde.

Zij waren in de 13e minuut op voorsprong gekomen, maar DSV kwam in de 19e minuut ook tot scoren. Dat was een staaltje van goede traptechnieken. Na een afgeslagen aanval waar Jeffrey Schreurs en Martijn Lieferink bij betrokken waren, was het vlammende schot van Martijn Smals doelman Terweij te machtig. Via hem kwam de bal voor de voeten van Ron Hofmeijer en met een prachtige halfvolley joeg hij de rebound in het net.

Na de thee geen treffers meer hoewel vooral Zeewolde tot aan de laatste minuut zo veel mogelijk op de aanval speelde. DSV had een aantal mogelijkheden, maar die werden niet benut. De laatste 15 minuten speelde DSV met tien man na twee keer geel voor Martijn Heshusius, maar het sterke collectief bleef overeind.

Volgende week de eerste thuiswedstrijd voor DSV, om 14.30 uur is Elspeet de tegenstander.

Uitslagen:

VVOP – Hoevelaken       2 – 0
Elspeet – ESC                     0 – 1
Zeewolde – DSV               1 – 1
EFC – Zwart Wit                0 – 2
Lelystad – KVVA               1 – 2
Tersch. Boys – Swift        3 – 2

DSV kan tevreden zijn met 1 punt: 1 – 1 in Zeewolde.
DSV kan tevreden zijn met 1 punt: 1 – 1 in Zeewolde.
DSV kan tevreden zijn met 1 punt: 1 – 1 in Zeewolde.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten