DSV JO13-1 en DSV 1 succesvol!

61

Zaterdag 1 juni kwamen er in de loop van de zaterdagmiddag/-avond twee bussen met veel blijde gezichten aan op Sportpark De Haere.

De eerste bus bevatte het volledige team + staf van JO13, die er een reis vanuit Brummen op hadden zitten. In die plaats hadden zij na een spectaculaire wedstrijd tegen JO13 van SC Gendringen de bekerfinale van district Oost gewonnen.

Na de reguliere wedstrijd was het 1 – 1 na een 1 – 0 voorsprong, de strafschoppenserie wonnen de oranjehemden met 5 – 4! Een unieke en geweldige prestatie.

De tweede bus die met veel blijde gezichten aankwam, bevatte DSV 1, hun staf en vele supporters. Ook zij waren na een lange busrit vanuit Ede goedgemutst: in de eerste ronde van de nacompetitie voor een plekje in de 3e klasse was Fortissimo uit Ede met 1 – 5 verslagen.

De ruststand was al 0 – 2 in het voordeel van DSV door treffers van Patrick Visser en Jeffrey Schreurs.

Toen DSV zeer matig startte aan de tweede helft kreeg men logischerwijs een doelpunt tegen en werd het onnodig spannend. DSV was even de kluts kwijt maar die werd tijdig teruggevonden.

Door treffers van Patrick Visser(2x) en een benutte strafschop van Jeffrey Schreurs stond er na 90 minuten 1 – 5 op het scorebord, ruim voldoende om 8 juni door te mogen spelen voor de 3e klasse. Dan is Woezik de tegenstander in Wijchen. Deze ploeg is op de 2e plek geëindigd in de 4e klasse A Oost. De aanvang in Wijchen is vastgesteld op 14.30 uur.

Een kleine compilatie van de wedstrijd vind je hier.

DSV JO13-1 en DSV 1 succesvol!
DSV JO13-1 en DSV 1 succesvol!
DSV JO13-1 en DSV 1 succesvol!

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten