DSV is er nog niet na nederlaag tegen Zwart Wit: 0 – 1

61

Met nog vier duels te gaan is DSV nog niet zeker van lijfsbehoud in de derde klasse B. Deze klasse telt 11 teams, de nummer 11 degradeert rechtstreeks en de nummers 10 en 9 spelen de “verkeerde” nacompetitie. Na de 0 – 1 nederlaag tegen Zwart Wit uit Harderwijk neemt DSV de 7e plek in.

De wedstrijd tegen Zwart Wit kende weinig hoogtepunten. Deels door het belabberde veld maar deze middag speelde ook de wind een vervelende rol voor beide ploegen, want zowel veel wind mee als tegen is niet prettig voetballen.
DSV miste nog steeds Mark van Klompenburg, Lennart Juffer en Martijn Smals en voor deze partij ook de zieke Dean Holstege. Hun vervangers acteerden zeker niet onverdienstelijk maar de ploeg is wel minder zonder deze vier.

Voor de rust werd er niet gescoord en daarmee was DSV het meest tevreden, omdat de schaarse kansen vooral voor de Harderwijkers waren. Toen er in de 50e minuut een wat onoverzichtelijke situatie kwam in de doelmond voor Laurens Dekker werd hij uiteindelijk gepasseerd met een strak schot in de hoek: 0 – 1.

De resterende tijd slaagde DSV er niet in om het tij te keren, wellicht was er ook iets te laat overgegaan tot een alles-of-niets offensief.

Volgende week speelt DSV de uitwedstrijd tegen de nummer 5 KVVA uit Amersfoort, die wedstrijd begint om 14.45 uur.

Stand rechter rijtje:
7. DSV 16 – 21
8. Tersch. Boys 15 – 16
9. ESC 16 – 16
10. Swift 15 – 14
11. Elspeet 16 – 11

DSV is er nog niet na nederlaag tegen Zwart Wit: 0 – 1
DSV is er nog niet na nederlaag tegen Zwart Wit: 0 – 1
DSV is er nog niet na nederlaag tegen Zwart Wit: 0 – 1

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten