DSV in linker rijtje na zege op Elspeet: 4 – 1

61
afbeelding

Juist in de wedstrijd na de week waarin opnieuw een aanvaller van DSV geblesseerd raakte op de training, scoorde DSV er lustig op los. Liefst viermaal klonk de doelpuntentune over sportpark De Haere.

DSV in linker rijtje na zege op Elspeet: 4 – 1

In de 14e minuut verraste Gerrit Hoekert zijn directe tegenstander door een niet te halen bal toch te halen en fraai via binnenkant paal scoorde: 1 – 0. Het enige wapenfeit van Elspeet was een bal op de lat in de 20e minuut, maar verder had DSV weinig moeite met hun aanvallende acties. In de 42e minuut rondde Johan Versluis een tikkie breed doeltreffend af, de ruststand was derhalve 2 – 0 .

In de tweede helft een wel; fanatieker maar niet echt beter spelend Elspeet en miste Chiel Dijkgraaf in de 63e minuut nog een enorme kans, in de 65e minuut was het wel raak door Jelle v.d. Zande die geheel vrijstaand kon scoren: 2 – 1 DSV kreeg het even iets benauwd, maar Elspeet bleek niet bij machte om door te drukken. In de 72e minuut moesten zij ook met 10 man verder na rood voor aanvoerder Emiel Goud. De behulpzame actie van trainer Jan de Ruiter van Elspeet om de scheidsrechter zijn bril aan te bieden leverde De Ruiter en zelfde kleur kaart op…

In de 80e minuut was Arnoud Zwep dichtbij de bevrijdende 3 – 1, maar hij schoot over. Vlak voor tijd viel door een harde kopbal van Martijn Lieferink wel die derde treffer en waren de drie punten definitief voor DSV. Dat Jan van Norel er in blessuretijd nog 4 – 1 van maakte was leuk voor de statistieken en voor Jan….

Volgende week speelt DSV de uitwedstrijd tegen Hulshorst, de aanvang is 14.30 uur.

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten