DSV en Zeewolde in evenwicht: 0 – 0

61

DSV en Zeewolde hielden elkaar op sportpark De Haere keurig in evenwicht: het werd een doelpuntloos gelijkspel en de objectieve toeschouwer kan daarbij opmerken dat DSV het meest tevreden moest zijn met dat ene punt. Op cruciale momenten hield doelman Laurens Dekker de nul!

Nadat enkele Zeewolde-spelers terecht hun ongenoegen hadden uitgesproken waarom er op het slechte natuurveld gespeeld ging worden, terwijl er een prima kunstgrasveld naast lag, ontspon zich ook nog een vrij fysiek potje tussen de beide teams. Het veld lag er na de 90 minuten dan ook nog minder goed bij dan aan het begin,,,

Echte kansen werden er door beide ploegen niet gerealiseerd en DSV mocht in de 12e minuut van een klein gelukje spreken: na een overtreding binnen de 16 wees scheidsrechter Daan Schoenaker naar de stip, maar kwam daarop terug toen er voorgaand aan de overtreding een buitenspelsituatie was!

De wedstrijd werd nooit gemeen of te hard, maar bleef wel een beetje hangen in een fysiek spelletje met een wat beter voetballend Zeewolde en een counterend DSV. Af en toe was er enige irritatie bij spelers van zowel DSV als Zeewolde, maar dit kan ook zomaar te maken hebben gehad met het uitblijven van een treffer.

Die kwam er dus niet en vooral DSV schiet niet zoveel op met dat ene puntje. Volgende week om 14.30 uur de “omgekeerde” topper in en tegen Elspeet. De ploeg die dan geen drie punten pakt krijgt een moeilijke slotfase, al is er nog een redelijk groot aantal – 9 –  wedstrijden te spelen.

Stand “onderin”:

7. Terschuurse Boys 11 – 14
8. ESC 11 – 12
9. DSV 11 – 12
10. Swift 11 – 11
11. Elspeet 11 – 8

DSV en Zeewolde in evenwicht: 0 – 0
DSV en Zeewolde in evenwicht: 0 – 0
DSV en Zeewolde in evenwicht: 0 – 0

Nieuws

Lees het laatste actuele clubnieuws

Alle nieuwsberichten